Fåtöljer för barn - Handla barnfåtölj online | Nordiska Galleriet

Fåtöljer för barn

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Designer
Tillbaka
Gaetano Pesce Gerrit Rietveld Michel Ducaroy
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Mini Togo Mini Togo
Fler varianter
Michel Ducaroy för Ligne Roset
12 000 kr
Up Junior
Fler varianter
Gaetano Pesce för B&B Italia
17 085 kr
637 Utrecht Baby 637 Utrecht Baby
Fler varianter
Gerrit Rietveld för Cassina
19 380 kr

Fåtöljer för barn

Handla fåtöljer för barn på Nordiska Galleriet till bästa kvalitet.  Låt dina barn få ta del av god design. Vi erbjuder ett urval designmöbler från exklusiva varumärken även till de unga. En kreativ miljö ger barnen utrymme för att växa. Det är därför lika viktigt att skapa en god miljö för barnen som för vuxna. 

Gerrit T. Rietvelds populära Utrecht-fåtölj finns även för barn, under namnet 637 Utrecht Baby och tillverkas av italienska Cassina. 637 Utrecht Baby består av högkvalitativa material och en utmärkt present till ett barn. I kategorin möbler för barn finns även bord och stolar för barn.  Tack vare den fina kvalitet är möblerna hållbara och kan användas i generationer. Låt barnrummet bli lika genomtänkt som resten av bostaden och investera i möbler som ger dina barn största möjlighet till utveckling.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)