Glasunderlägg - Handla glasunderlägg online | Nordiska Galleriet

Glasunderlägg

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Georg Jensen Orrefors OX Denmarq Versace
Designer
Tillbaka
Dennis Marquart Lena Bergström Martti Rytkönen
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Medusa Lumiere  Glass Coaster Ø 10 cm Medusa Lumiere  Glass Coaster Ø 10 cm
935 kr
Lagervara
OX Coasters OX Coasters
Fler varianter
Kampanj
Dennis Marquart för OX Denmarq
497 kr 585 kr
Lagervara
Sky Coaster Set - Set of 4 Sky Coaster Set - Set of 4
Kampanj
684 kr 955 kr
City Coaster - Set Of 4 City Coaster - Set Of 4
Kampanj
Martti Rytkönen för Orrefors
417 kr 595 kr
Lagervara
Carat Coaster - Set Of 2 Carat Coaster - Set Of 2
Kampanj
Lena Bergström för Orrefors
240 kr 295 kr
Lagervara

Glasunderlägg

Glasunderlägg skyddar ditt bord från repor och spill samtidigt som de blir fina detaljer som bidrar till inredningen. Hos oss hittar du glasunderlägg i olika former och material som lyfter dukningen.

GLASUNDERLÄGG FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Glasunderlägg är perfekt för att skydda ditt bord från repor och spill och kan användas såväl till frukosten och mellanmålet som till lunchen och middagen. Glasunderlägg är praktiskt och bra att använda till kaffekoppar, vattenglas, juiceglas, vinglas samt andra glas och flaskor. Med elegant design blir de dessutom fina inredningsdetaljer som lyfter varje servering. Vi har glasunderlägg som passar till både vardag och fest

GLASUNDERLÄGG I OLIKA FORMER OCH MATERIAL

Glasunderlägg finns i olika utföranden. Det finns glasunderlägg i läder, rostfritt stål, plast, glas, keramik och i andra material. Det finns runda glasunderlägg, fyrkantiga glasunderlägg och glasunderlägg med flera kanter. Vilket material på glasunderlägg som är bäst och vilka som du ska köpa beror på. Vissa glasunderlägg är tåligare än andra och vissa tål maskindisk medan andra inte gör det.

Glasunderlägg i rostfritt stål ger en modern, stilren touch till dukningen. Glasunderlägg i rostfritt stål är också ofta tåliga och är lätt att göra rent då de går att diska i diskmaskinen. Glasunderlägg i läder ger en rustik känsla och blir en snygg detalj på soffbordet eller på middagsbordet. Glasunderlägg i glas eller keramik är också vackra medan glasunderlägg i plast kan vara mer hållbara. Hos oss hittar du glasunderlägg i olika material så att du kan välja några som passar dig.

GLASUNDERLÄGG FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du glasunderlägg i olika design från omtyckta varumärken. Vi har klassiska och eleganta glasunderlägg i läder samt stilrena och vackra glasunderlägg i rostfritt stål från Orrefors. Ett par glasunderlägg är även en fin present att ge bort till någon du tycker om.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)