Hårvård | Nordiska Galleriet

Hårvård

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Lagervara
Varumärke
Tillbaka
Aesop Le Labo
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (4)
Filtrera
Classic Conditioner
440 kr
Lagervara
Shampoo - Hinoki 250ml Shampoo - Hinoki 250ml
330 kr
Lagervara
Conditioner - Hinoki 250ml Conditioner - Hinoki 250ml
330 kr
Lagervara
Hair Mask - Hinoki 250ml Hair Mask - Hinoki 250ml
400 kr
Lagervara

Hårvård

På Nordiska Galleriet finner du exklusiva produkter inom hårvård. Det New York-baserade varumärket Le Labo erbjuder de tre grundstenarna inom hårvård, nämligen schampo, balsam och hårinpackning. 

När du väljer hårvård är det såklart viktigt att hitta rätt produkter som passar just ditt hår, oavsett om du har torrt, frissigt, slitet, fett, lockigt, elektriskt, rakt hår. Le Labos produkter har reparerande och vårdande egenskaper som verkar stärkande, lugnande, stimulerande och djuprengörande och lämnar det smidigt och glansigt. Med ett schampo, balsam och en hårmask mjukar du upp håret och gör det mer lättkammat samtidigt som det skyddas mot slitage och yttre påverkan från skiftande årstider, kemiska behandlingar, sol, kyla, väder och vind. Le Labo använder sig av växtbaserade ingredienser med olika fräscha dofter som vårdar ditt hår.

Med hårvårdsprodukter som passar just dig kan du skydda ditt hår och förebygga slitage, frissigt eller torrt hår, fett hår och ser till så att ditt hår får en hälsosam glans och spänstigheten. Med ett schampo och balsam från Le Labo får du inte bara bra produkter för ditt hår, de är dessutom snygga när de står badrumshyllan med sin ikoniska, minimalistiska design.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)