Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
About a Lounge AAL83 - HAY - NO GA
About a Lounge AAL83 - HAY - NO GA

About a Lounge AAL83 är en loungefåtölj som designats av Hee Welling för danska varumärket HAY. Möbeln ingår i serien About a Lounge där samtliga produkter finns i en mängd olika utföranden att välja mellan vilket gör att de passar i alla möjliga miljöer och hem. About a Lounge AAL83 har en kurvad kropp med sluttande armstöd. Fåtöljen ser nästan ut att vila ovanpå dess underrede av inre fanér i bok och yttre fanér i ek. HAY erbjuder benen med antingen såpad, svartbetsad, klarlackad eller mattlackad finish. About a Lounge AAL83s kropp finns i en mängd alternativ att välja mellan, alla i vackra färger med skandinavisk karaktär. Möblera gärna med About a Lounge AAL03, en fotpall från samma serie som är perfekt att vila fötterna på.

Hee Welling har formgett flera kollektioner tillsammans med HAY. Hans design och känsla att skapa stilrena möbler utan att kompromissa med funktion har gjort hans arbete till givna succéer både i Skandinavien och övriga världen. Formgivaren har nominerats flera gånger till Danish Designer Of The Year och hans design finns bland annat i Operahuset i Oslo, på Amazons huvudkontor och i Australiens regeringskansli.

Bilderna är exempelbilder på olika kombinationer. Bild 1, 3 och 4 är såpad ek. Bild 5–7 är mattlackad ek. Bild 8–10 är svartbetsad ek. Bild 11–13 är klarlackad ek.

Inga omdömen

About a Lounge AAL83

Från 12 999,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

HAY

Designer:

Hee Welling

Bredd:

76 cm

Höjd:

81 cm

Djup:

73 cm

Sitthöjd:

36 cm

Sittdjup:

55 cm

Material:

Ek

Artikelnummer:

10526461r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.