Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Palissade Quilted Cushion - Dining Bench - HAY - Ronan & Erwan Bouroullec - NO GA
Palissade Quilted Cushion - Dining Bench - HAY - Ronan & Erwan Bouroullec - NO GA

Palissade Quilted Cushion är en sitt- och ryggdyna för Palissade Dining Bench från Hay. Hay är ett danskt varumärke grundat år 2002 av paret Mette och Rolf, de har sedan start haft ambitionen att skapa möbler för en modern livsstil med en hållbar produktion och hög kvalitét. Sitt- och ryggdynan Palissade Quilted Cushion - Dining Bench kommer i tre färgställningar, Olive, Sky Grey och Anthracite. Kollektionen är lämpad för utomhusbruk. Materialet är i 100% olefin syntetfiber med en teflonbehandling som skyddar mot väta och smuts. Däremot bör du skydda kuddarna när de inte används för att undvika direkt solsken, regn eller andra väderförhållanden som kan försämra funktionen. Palissade Quilted Cushion - Dining Bench har ett halkskydd på undersidan av sitt- och ryggdynan och det finns även ett kardborrband samt snörning så att dynan inte lossnar på möbeln.

Notera att Palissade Quilted Cushion inte ingår med tillhörande bänk utan att man köper produkterna separat. Se hela Palissade-serien på Nordiska Galleriet.

5 baserat på 1 omdömen

Anna E

|

2022-09-07

Passade min palissade ute soffa perfekt, väldigt fin färg och sitter bra med alla kardborreband, dock är den ganska tunn så det blir inte jättemjukt men ändå värd att köpa, rekommenderar :)

HAY

(1)

Palissade Quilted Cushion - Dining Bench

1 154,00 kr

 1 319,00 kr

Inkl. 25% moms

Summer Sale – upp till 40% lägre priser

Varumärke:

HAY

Designer:

Bredd:

104.5 cm

Längd:

107.5 cm

Färg:

Sky Grey

Material:

Olefin

Artikelnummer:

10568213

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Lägsta pris dag 1-30 innan kampanj är 1 319,00 kr.