Kuddar & dunkuddar - Handla kudde online | Nordiska Galleriet

Kuddar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Engmo Dun Mille Notti
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (8)
Filtrera
Astrid Dunkudde Astrid Dunkudde
Fler varianter
Kampanj
Engmo Dun
fr. 1 313 kr fr. 1 591 kr
Lagervara
Cecilia Dunkudde Cecilia Dunkudde
Fler varianter
Engmo Dun
fr. 836 kr fr. 1 105 kr
Lagervara
Sonno Dunkudde Sonno Dunkudde
Fler varianter
Kampanj
Mille Notti
fr. 795 kr
Vissa varianter i lager
Innerkudde Innerkudde
Fler varianter
Kampanj
Engmo Dun
fr. 49 kr fr. 70 kr
Lagervara
Mondo Dunkudde Mondo Dunkudde
Mille Notti
1 595 kr
Lagervara
Trio Dunkudde
Clearance Sale -30%
Mille Notti
872 kr 1 245 kr
Lagervara
Deco Innerkudde Fjäder
Fler varianter
395 kr
Lagervara
Sonno Dunkudde, Vit, 60x80, 850g
Clearance Sale -30%
1 502 kr 2 145 kr
Lagervara

Kuddar

Att handla rätt sovkudde är minst lika viktigt som att välja rätt säng efter behov och kroppens komfort. Oavsett om du gillar att vila huvudet högt eller lågt, med en liggkomfort i mjukt eller fast så finns det bekväma och sköna alternativ för alla familjens medlemmar.

Att dyka ned i sängens himmelsrikt sköna textilier är något många av oss längtar efter att göra när ännu en lång dag passerat. Hästens stoppar sina kuddar med en blandning av mjukaste anddun och andfjäder som tillsammans skapar en bekväm liggyta. Sovkuddarna har olika blandningar för att du enkelt ska kunna välja den som passar dig och din komfort bäst.

Carpe Diem fyller sina sovkuddar med lyxigt mullbärssilke eller europeiskt gåsdun som du skönt ska vila på under hela natten. Fyll upp sängen med olika textilier, kuddar, täcken och klä i vackra lakan. Carpe Diem Beds mullbärssilkeskudde passar utmärkt för dig som oftast sover på sidan eller på rygg. Sovkudden är blandad med bästa mullbärssilke och polyester för att ge bästa stöd och form. Ett annat ledande sängvarumärke som är experter inom sängtillverkning, högkvalitativa textilier och materialval är Dux som har ett brett urval av sängar och tillhörande produkter som sköna och bekväma sovkuddar, täcken och vackra sängkläder. Ge dig själv och din sömn en viktig och komfortabel gåva i form av en sovkudde anpassad efter dina önskemål. Dux har tagit fram sovkudden Dux Xleep som finns att välja mellan flera storlekar och har som främsta egenskap att bibehålla sin fina kvalité år efter år och är fylld med en fin blandning av dun och fjäder.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)