Necessärer | Nordiska Galleriet

Necessärer

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Varumärke
Tillbaka
Smythson
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Panama Double Zip Washbag - Black
Kampanj
4 000 kr 5 000 kr
Mara Cosmetic Case - Navy
Kampanj
2 196 kr 2 745 kr
Panama Cosmetic Case - Scarlet Red
Kampanj
2 036 kr 2 545 kr
Lagervara

Necessärer

En necessär är det självklara valet för att förvara för hudvård, kroppsvård och övriga skönhetsprodukter. Här har vi samlat vårt växande sortiment av necessärer från Smythson, ett brittiskt varumärke som tillverkar lyxiga läderprodukter för hemmet.

Sminkväskan Mara Cosmetic Case är tillverkad i Italien av exklusivt marinblått läder med krokodilmönster och har en mjuk tilltalande silhuett. Panama Cosmetic Case i färgen Scarlet Red har en vackert rundad form med avskalad design och unik struktur. En elegant necessär från Smythson är inte bara smidig för att förvara dina skönhetsprodukter utan blir även en elegant accessoar till ditt hem.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)