Pollare - Handla pollare belysning online | Nordiska Galleriet

Pollare

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Louis Poulsen
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (1)
Filtrera
Toldbod 155 Pollare, Svart Toldbod 155 Pollare, Svart
6 652 kr 8 325 kr
Lagervara

Pollare

Att pryda ditt hem med belysning är lika viktigt utomhus som inomhus. Placera vacker utomhusbelysning runt huset, i trädgården, på balkongen eller på uppfarten. Pollare är utomhusbelysning som man fäster i marken och är perfekt för att lysa upp en gång eller ge din trädgård lite extra kärlek när det blir mörkt ute.

Markera din tomt med pollare och matcha med stilen på ditt hus och i din trädgård för att få ett personligt uttryck hemma. Det danska varumärket Louis Poulsen har fin utomhusbelysning i form av pollare, välj mellan Toldbod 155 Pollare i svart eller aluminium, eller ge din uteplats en exklusiv utomhusbelysning med Flindt Pollare. Utomhusbelysning är ett enkelt sätt att markera husets vackra linjer och unika former, rama in altan eller trädgård för att skapa en mysig oas när mörkret smyger sig på men du fortfarande vill spendera tid utomhus i sommarens varma nätter. Louis Poulsen har också tagit fram en pollare för utomhusbruk med inspiration från sin klassiska belysningskollektion PH. Matcha inomhusbelysningen från Louis Poulsen utanför fönstren med en eller flera PH 3-2 1/2 Pollare i svart rostfritt stål. Led familjen med pollare ned till bryggan eller markera gräsmattan med vacker utomhusbelysning. Ta hand om dina pollare under vinterhalvåret för att spara på kvalité, utseende och hållbarhet.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)