TV-bänkar - Köp TV-bänk online | Nordiska Galleriet

TV-bänkar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Baxter Horm Ligne Roset Naver Collection USM
Designer
Tillbaka
Draga & Aurel Fritz Haller & Paul Schärer Mario Bellini Mauro Lipparini Nissen & Gehl
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (8)
Filtrera
AK 2720-2721 TV-Bänk AK 2720-2721 TV-Bänk
Fler varianter
Nissen & Gehl för Naver Collection
fr. 24 230 kr
USM Haller 19
Fler varianter
Fritz Haller & Paul Schärer för USM
17 465 kr
USM Haller 18 USM Haller 18
Fler varianter
Fritz Haller & Paul Schärer för USM
16 065 kr
USM Haller 20
Fler varianter
Fritz Haller & Paul Schärer för USM
11 260 kr
Cobra TV Stand Cobra TV Stand
Fler varianter
Mario Bellini för Horm
25 730 kr
Canaletto Cabinet Canaletto Cabinet
Fler varianter
Mauro Lipparini för Ligne Roset
fr. 29 190 kr
Plisse Tv Cabinet Plisse Tv Cabinet
Draga & Aurel för Baxter
Pris på förfrågan
Bourgeois Low Cabinet Bourgeois Low Cabinet
Pris på förfrågan

TV-bänkar

TV-bänken är en praktisk och tongivande möbel i ditt vardagsrum som har en stor inverkan på den övergripande känslan av din interiör. Därför tycker vi att designen på din TV-bänk är minst lika viktig som att den uppfyller dina krav för förvaring och funktion.

I vardagsrummet samlas vänner och familj för att umgås och ha mysiga filmkvällar i en personlig och harmonisk miljö, utan trassel från TV-kablar. Med rätt TV-bänk är det enkelt att hålla det snyggt och prydligt, med stilren förvaring av elektronik, sladdar och andra prylar du inte vill ha stående framme i ditt hem. Vi har ett noga utvalt sortiment av praktiska och väldesignade TV-bänkar för alla stilar, interiörer och hem.

Välj exempelvis designduon Nissen & Gehls eleganta möbel AK 2720-2721 från Danska möbeltillverkaren Naver Collection för en retroinspirerad look. Eller väggmonterade Octave 2 designad av Peter J. Lassen för möbelvarumärket Montana för ett mer avskalat och modernt intryck. Montana är kända för sin mångsidighet och erbjuder ett brett sortiment av härliga färgval. Här kan du låta din kreativitet och fantasi flöda, och hitta exakt den färg och monteringslösning som krävs för att skapa den look som du eftersöker i ditt hem. För den som vill ha en enkel, smidig och flyttbar möbel passar eleganta TV-möbeln Moby 2 med hjul utmärkt. Moby 2 är formgiven av Marco Zanuso Jr för det Italienska varumärket DePadova. Oavsett stil och interiör, har vi en snygg och praktisk lösning som passar för just ditt unika rum och hem.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)