Äggkoppar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Georg Jensen Ichendorf Milano Pillivuyt Rosti Seletti
Designer
Tillbaka
Alfredo Häberli Brian Sironi Constantin Wortmann Selab + Alessandro Zambelli Sigvard Bernadotte
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (7)
Filtrera
Estetico Quotidiano Egg Holder
Selab + Alessandro Zambelli för Seletti
250 kr
Lagervara
Bernadotte Egg Cup - Set of 2 Bernadotte Egg Cup - Set of 2
Sigvard Bernadotte för Georg Jensen
599 kr
Egg Cup With Spoon Egg Cup With Spoon
Fler varianter
Brian Sironi för Ichendorf Milano
150 kr
Lagervara
Cobra Egg Cup - Set of 2 Cobra Egg Cup - Set of 2
Constantin Wortmann för Georg Jensen
485 kr
Lagervara
Plissé Egg Cup
Nyhet
Pillivuyt
94 kr
Lagervara
Alfredo Egg Cup - Set of 2
Alfredo Häberli för Georg Jensen
305 kr
Lagervara

Äggkoppar

Ska du njuta av dina frukostägg eller duka upp till påsk och andra högtider så är äggkoppar ett måste på matbordet. Hos oss hittar du fina och eleganta äggkoppar från flera olika varumärken.

ÄGGKOPPAR I OLIKA MATERIAL OCH DESIGN

Äggkoppar kommer i olika former, material och färger. Det finns äggkoppar med fat och utan fat. Ett par äggkoppar i rostfritt stål ger en modern touch till varje dukning. Ett par äggkoppar i porslin är också ett elegant och klassiskt val. Porslin är också ett hållbart material och tål att diskas i maskin. Det finns också äggkoppar i glas och äggkoppar i plast.

Kanske vill du kombinera dina äggkoppar med ditt frukostporslin eller ditt andra matporslin för en enhetlig, komplett uppsättning. Det finns äggkoppar som ingår i serier och stilrena och minimalistiska äggkoppar som passar att kombinera och matcha med det mesta porslin. Ett par äggkoppar i mer spännande, kul design kan också bli en intressant detalj på matbordet. Vi har äggkoppar i olika former och material.

ÄGGKOPPAR FRÅN POPULÄRA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du eleganta och fina äggkoppar från olika varumärken. Från Georg Jensen finns äggkoppar i rostfritt stål som är formgivna av Sigvard Bernadotte. Äggkopparnas design med räfflade linjer är inspirerad av Sigvard Bernadottes originaldesign från 1930-talet. I kollektionen finns även skålar, bestick, glas och kannor som du kan matcha dina äggkoppar med för att lyfta varje dukning.

Vi har också äggkoppar i praktisk plast från Rosti. Äggkopparna är formgivna som en miniatyr av den populära Margretheskålen från Rosti. Hos oss finns även äggkoppar i ugnsfast porslin från varumärket Pillivuyt. Äggkopparna är klassiska och eleganta och passar in i de flesta hem. Hos märket hittar du också till exempel matchande tallrikar och skålar som du kan kombinera med för en enhetlig uppsättning.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.