Dessertskålar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
&Tradition HAY Pillivuyt Wedgwood
Designer
Tillbaka
HAY Space Copenhagen
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Italian Ice Cup Italian Ice Cup
HAY för HAY
255 kr
Lagervara
Collect Bowl SC82 Collect Bowl SC82
Space Copenhagen för &Tradition
310 kr
Lagervara
Serie Originale Bowl Low
145 kr
Lagervara
Wild Strawberry Fruit Saucer
465 kr
Lagervara
Cecil Bowl Cecil Bowl
Pillivuyt
185 kr
Lagervara

Dessertskålar

En dessertskål är perfekt att servera desserter, godis, nötter eller andra godsaker i. En dessertskål i elegant design blir dessutom en vacker inredningsdetalj på ditt mat- eller soffbord. Här hittar du fina dessertskålar i olika material.

DESSERTSKÅLAR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Efter middagen när det ska serveras en god efterrätt är en dessertskål perfekt. Dessertskålar kan ha olika storlekar och former. En dessertskål är perfekt om du ska servera till exempel glass eller mousse. Du kan även använda den till förrätter. En liten dessertskål kan passa perfekt att ställa fram på bordet och servera nötter, oliver, godis eller andra godsaker. Vi har dessertskålar i olika design som passar för både vardag och fest.

DESSERTSKÅLAR I OLIKA FORMER OCH MATERIAL

När man ska köpa dessertskålar funderar man kanske kring vilken stil och vilken färg man vill ha på sina dessertskålar. Kanske vill du matcha dina dessertskålar med dina andra mattallrikar som du har för en komplett, enhetlig uppsättning. Det kan också vara roligt att duka fram med några speciella skålar just till efterrätten. En dessertskål med fot ger en festlig och elegant känsla. Du kan också kombinera efterrättsskålar i olika färger för en spännande och lekfull dukning. En liten skål som ska användas enskilt för till exempel nötter eller karameller kan med intressant design också bli en fin inredningsdetalj på hallbord, matbord eller soffbord.

Vi har dessertskålar i glas och dessertskålar i porslin. Efterrättsskålar i glas ger en vacker och modern känsla och förhöjer varje dukning. Porslin är ett hållbart material och tål maskindisk.

EN UTMÄRKT PRESENT TILL HONOM OCH HENNE

En dessertskål är en perfekt gåva att ge bort i födelsedagspresent, studentpresent, doppresent eller i bröllopspresent. En liten skål i till exempel stengods eller porslin är en fin present till vännen. Till brudparet kan ett par efterrättsskålar i glas vara en bra present.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.