Dessertskålar - Handla efterrättsskål online | Nordiska Galleriet

Dessertskålar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
&Tradition Pillivuyt Wedgwood
Designer
Tillbaka
Space Copenhagen
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (4)
Filtrera
Collect Bowl SC82 Collect Bowl SC82
Kampanj
Space Copenhagen för &Tradition
264 kr 350 kr
Lagervara
Serie Originale Bowl Low
Kampanj
166 kr 195 kr
Lagervara
Wild Strawberry Fruit Saucer
Kampanj
395 kr 465 kr
Lagervara
Cecil Bowl Cecil Bowl
Kampanj
Pillivuyt
157 kr 185 kr
Lagervara

Dessertskålar

En dessertskål är perfekt att servera desserter, godis, nötter eller andra godsaker i. En dessertskål i elegant design blir dessutom en vacker inredningsdetalj på ditt mat- eller soffbord. Här hittar du fina dessertskålar i olika material.

DESSERTSKÅLAR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Efter middagen när det ska serveras en god efterrätt är en dessertskål perfekt. Dessertskålar kan ha olika storlekar och former. En dessertskål är perfekt om du ska servera till exempel glass eller mousse. Du kan även använda den till förrätter. En liten dessertskål kan passa perfekt att ställa fram på bordet och servera nötter, oliver, godis eller andra godsaker. Vi har dessertskålar i olika design som passar för både vardag och fest.

DESSERTSKÅLAR I OLIKA FORMER OCH MATERIAL

När man ska köpa dessertskålar funderar man kanske kring vilken stil och vilken färg man vill ha på sina dessertskålar. Kanske vill du matcha dina dessertskålar med dina andra mattallrikar som du har för en komplett, enhetlig uppsättning. Det kan också vara roligt att duka fram med några speciella skålar just till efterrätten. En dessertskål med fot ger en festlig och elegant känsla. Du kan också kombinera efterrättsskålar i olika färger för en spännande och lekfull dukning. En liten skål som ska användas enskilt för till exempel nötter eller karameller kan med intressant design också bli en fin inredningsdetalj på hallbord, matbord eller soffbord.

Vi har dessertskålar i glas och dessertskålar i porslin. Efterrättsskålar i glas ger en vacker och modern känsla och förhöjer varje dukning. Porslin är ett hållbart material och tål maskindisk.

EN UTMÄRKT PRESENT TILL HONOM OCH HENNE

En dessertskål är en perfekt gåva att ge bort i födelsedagspresent, studentpresent, doppresent eller i bröllopspresent. En liten skål i till exempel stengods eller porslin är en fin present till vännen. Till brudparet kan ett par efterrättsskålar i glas vara en bra present.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)