Diskställ - Handla diskställ online | Nordiska Galleriet

Diskställ

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Alessi HAY
Designer
Tillbaka
Leon Ransmeier Pauline Deltour Shane Schneck
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (4)
Filtrera
Dish Drainer Tray Dish Drainer Tray
Fler varianter
Shane Schneck för HAY
469 kr 625 kr
Shortwave Dish Rack Shortwave Dish Rack
Leon Ransmeier för HAY
1 196 kr 1 595 kr
Lagervara
Dish Drainer Rack Dish Drainer Rack
Shane Schneck för HAY
356 kr 475 kr
A Tempo Dish Drainer A Tempo Dish Drainer
Pauline Deltour för Alessi
1 088 kr 1 275 kr
Lagervara

Diskställ

Ett diskställ använder du för att torka din disk men det kan även bli en elegant inredningsdetalj på din köksbänk. På Nordiska Galleriet hittar du diskställ i olika material, färger och storlekar.

OLIKA SORTERS DISKSTÄLL FÖR VARJE KÖK

Vilken typ av diskställ som passar bäst in i ditt kök beror på. Ett hopfällbart diskställ eller ett vägghängt diskställ kan vara bra om du har ett litet kök och vill spara plats på köksbänken. Det finns också diskställ med och utan bricka. Ett diskställ med bricka är praktiskt och bra om du vill skydda köksbänken från droppande vatten. En del diskställ har ett separat bestickställ som skapar ordning i köket och gör att det går snabbare att plocka in besticken i kökslådorna.

I vårt sortiment hittar du diskställ i olika utföranden. Vi har små och stora diskställ i olika material. Ett diskställ i vackert trä ger en gedigen känsla medan ett diskställ i rostfritt stål eller plast är hållbart och passar in i de flesta kök. Här finns diskställ i neutrala färger som svart och diskställ i nyanser av pastell som kan bli ett välkommet inslag i ditt kök. Våra diskställ kombinerar funktion med design och fyller inte bara en praktisk funktion utan blir också en fin inredningsdetalj på köksbänken. I vårt sortiment hittar du olika sorters diskställ så att du kan välja ett som passar in i ditt kök.

DISKSTÄLL I GENOMTÄNKT DESIGN FRÅN POPULÄRA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du olika sorters diskställ från omtyckta varumärken som till exempel danska Hay. Diskstället från Hay är tillverkat i praktiskt melamin och finns i olika färger. Diskstället är en del i en serie från Hay som också innefattar en diskkopp och en diskbricka. Med praktiska mönster och kontrasterande färger och former kombinerar produkterna funktion med estetik och blir ett snyggt och modernt inslag på köksbänken. I vårt sortiment hittar du även andra smarta och snygga diskställ som du kan kombinera med våra disktrasor och diskborstar för en komplett uppsättning.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.