Grytunderlägg

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (0)
Sortera på
  Artiklar saknas

  Grytunderlägg

  Ett grytunderlägg skyddar ditt bord samtidigt som den blir en elegant detalj på middagsbordet. Hos oss på Nordiska Galleriet hittar du grytunderlägg i hög kvalitet från kända varumärk

  GRYTUNDERLÄGG FÖR ALLA TILLFÄLLEN

  Ett grytunderlägg är perfekt när du serverar goda måltider från en varm gryta, kastrull eller stekpanna direkt vid middagsbordet. Grytunderlägget gör så att bordet skyddas från den höga temperaturen. Du kan även använda grytunderlägget i köket för att skydda köksbänken. Våra grytunderlägg i elegant design är praktiska men blir också fina detaljer på bordet. Hos oss hittar du grytunderlägg i olika design som gör varje servering mer elegant. Vi har grytunderlägg som passar både till vardags och vid mer festliga tillfällen.

  GRYTUNDERLÄGG I OLIKA MATERIAL

  Det finns grytunderlägg i olika material. Det finns grytunderlägg i trä, kork, metall och gjutjärn samt grytunderlägg i andra material. Vilket material på grytunderlägg som man ska välja beror lite på vilka materialegenskaper man uppskattar och vilken stil man tycker om. Det finns grytunderlägg som tål mycket höga temperaturer och grytunderlägg som är lätta att göra rent. Ett grytunderlägg i trä ger en ombonad och klassisk touch till middagsbordet. Ett grytunderlägg i gjutjärn tål höga temperaturer. Ett grytunderlägg i rostfritt stål kan ge en modern och stilren touch till matbordet.

  VACKRA GRYTUNDERLÄGG FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

  I vårt sortiment hittar du bra grytunderlägg i elegant design från omtyckta varumärken. Här finns grytunderlägg från Skultuna med vackert blommönster inspirerat av art deco. Grytunderläggen är tillverkade i mässing som tål höga temperaturer och passar att använda både i köket och att duka fram med. Komplettera med andra produkter från Skultuna för att skapa en imponerande och enhetlig dukning. Ett grytunderlägg i vacker design är dessutom en fin present att ge bort till någon som tycker om att tillbringa tid i köket.

  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  eller
  Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

  Tack för din anmälan
  Din e-post är redan registrerad
  *Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
  Önskelista (0)

  Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

  Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

  Jag förstår
  Läs mer

  Welcome to Nordiska Galleriet

  Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

  If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

  Deliver to
  Sweden
  • Sweden
  • Norway
  • Denmark
  • Finland
  • Germany
  • Austria
  • Belgium
  • Netherlands
  • Spain
  • France
  Language
  Swedish
  • English
  • Swedish
  • Norweigan
  • Danish
  • Finnish
  Currency: SEK
  Enter Nordiska Galleriet
  Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.