Grytunderlägg - Handla grytunderlägg online | Nordiska Galleriet

Grytunderlägg

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Skultuna
Designer
Tillbaka
Objecthood
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (2)
Filtrera
Land's End Grytunderlägg Land's End Grytunderlägg
Kampanj
Objecthood för Skultuna
888 kr 1 045 kr
Lagervara
Dew Grytunderlägg
Kampanj
Objecthood för Skultuna
2 206 kr 2 595 kr
Lagervara

Grytunderlägg

Ett grytunderlägg skyddar ditt bord samtidigt som den blir en elegant detalj på middagsbordet. Hos oss på Nordiska Galleriet hittar du grytunderlägg i hög kvalitet från kända varumärken.

GRYTUNDERLÄGG FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Ett grytunderlägg är perfekt när du serverar goda måltider från en varm gryta, kastrull eller stekpanna direkt vid middagsbordet. Grytunderlägget gör så att bordet skyddas från den höga temperaturen. Du kan även använda grytunderlägget i köket för att skydda köksbänken. Våra grytunderlägg i elegant design är praktiska men blir också fina detaljer på bordet. Hos oss hittar du grytunderlägg i olika design som gör varje servering mer elegant. Vi har grytunderlägg som passar både till vardags och vid mer festliga tillfällen.

GRYTUNDERLÄGG I OLIKA MATERIAL

Det finns grytunderlägg i olika material. Det finns grytunderlägg i trä, kork, metall och gjutjärn samt grytunderlägg i andra material. Vilket material på grytunderlägg som man ska välja beror lite på vilka materialegenskaper man uppskattar och vilken stil man tycker om. Det finns grytunderlägg som tål mycket höga temperaturer och grytunderlägg som är lätta att göra rent. Ett grytunderlägg i trä ger en ombonad och klassisk touch till middagsbordet. Ett grytunderlägg i gjutjärn tål höga temperaturer. Ett grytunderlägg i rostfritt stål kan ge en modern och stilren touch till matbordet.

VACKRA GRYTUNDERLÄGG FRÅN VÄLKÄNDA VAURMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du bra grytunderlägg i elegant design från omtyckta varumärken. Här finns grytunderlägg från Skultuna med vackert blommönster inspirerat av art deco. Grytunderläggen är tillverkade i mässing som tål höga temperaturer och passar att använda både i köket och att duka fram med. Komplettera med andra produkter från Skultuna för att skapa en imponerande och enhetlig dukning. Ett grytunderlägg i vacker design är dessutom en fin present att ge bort till någon som tycker om att tillbringa tid i köket.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)