Kolsyremaskiner | Nordiska Galleriet

Kolsyremaskiner

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Varumärke
Tillbaka
Aarke
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (8)
Filtrera
Carbonator 3 - Sand Carbonator 3 - Sand
2 190 kr
Carbonator 3 - Steel Carbonator 3 - Steel
Kampanj
1 473 kr 2 090 kr
Carbonator 3 - Matte Black Carbonator 3 - Matte Black
Kampanj
1 490 kr 2 190 kr
Carbonator Pro - Sand Carbonator Pro - Sand
Nyhet
2 990 kr
Lagervara
Carbonator Pro - Steel Carbonator Pro - Steel
2 990 kr
Carbonator 3 - Hammertone Grey Carbonator 3 - Hammertone Grey
1 961 kr rek.pris 2 690 kr
Lagervara
Carbonator Pro - Matte Black Carbonator Pro - Matte Black
2 990 kr
Lagervara
Carbonator 3 - Copper Carbonator 3 - Copper
1 609 kr rek.pris 2 190 kr

Kolsyremaskiner

Förhöj vardagen med en stilren kolsyremaskin som gör livet både enklare och godare. Tack vare det minimalistiska designuttrycket, de omsorgsfullt valda detaljerna och det högkvalitativa materialvalet blir dessa kolsyremaskiner en självklar del av köket många år framöver. Slipp tunga kassar på väg hem från affären, med en kolsyremaskin förvandlar du snabbt och smidigt vanligt kranvatten till naturellt eller smaksatt bubbelvatten. Mängden kolsyra bestämmer du helt själv. Det är vardagslyx när det är som bäst.

I vårt noga utvalda sortiment erbjuder vi premiumprodukterna Carbonator 3 och Carbonator Pro från det svenska varumärket Aarke. Designstudion grundades år 2013 med visionen att förenkla och lyfta vardagens små, triviala rutiner genom omsorgsfullt formgivna produkter skapade i en tidlös design, både vad gäller form och funktion. Materialvalet polerat rostfritt stål som samtliga maskiner är tillverkade i och den klassiska designen gör att produkterna håller stilen år efter år. Kolsyremaskinerna är designade för att stå framme på varje köksbänk och finns därför i ett brett utbud av eleganta utföranden, bland annat Matte Black, Sand, Hammertone Grey, White och Steel. Samtliga kolsyremaskiner är kompatibla med kolsyrepatroner från Sodastream (utom Sodastream Quick Connect), AGA, Linde och andra standardpatroner godkända för kolsyremaskiner, med undantag för Australien & Nya Zeeland.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)