Mjölkskummare | Nordiska Galleriet

Mjölkskummare

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Varumärke
Tillbaka
Bialetti Sjöstrand Coffee Concept Zwilling
Designer
Tillbaka
Matteo Thun & Antonio Rodriguez
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Sjöstrand Milk Frother Sjöstrand Milk Frother
Sjöstrand Coffee Concept
995 kr
Lagervara
Steel Manual Milk Frother
750 kr 995 kr
Lagervara
Enfinigy Mjölkskummare - Svart Enfinigy Mjölkskummare - Svart
Matteo Thun & Antonio Rodriguez för Zwilling
1 008 kr 1 115 kr
Lagervara
Enfinigy Mjölkskummare - Silver
Matteo Thun & Antonio Rodriguez för Zwilling
1 008 kr 1 115 kr
Lagervara
Electric Milk Frother Electric Milk Frother
1 295 kr
Lagervara

Mjölkskummare

Med en mjölkskummare kan du njuta av din alldeles egna latte, cappuccino eller varma choklad. På Nordiska Galleriet hittar du mjölkskummare som inte bara ger en härligt god och skummig dryck utan också blir en elegant detalj i kaffehörnet.

GÖR DIN EGEN LATTE OCH CAPPUCCINO

En mjölkskummare kan du använda för att skumma både kall och varm mjölk. Uppdatera ditt kaffe med mjölk och gör i stället din egen goda latte eller cappuccino som om du varit på kafé. Du kan också använda den för att skumma mjölk till gröten för lyxigare frukost. En mjölkskummare i hög kvalitet med smarta funktioner gör att du snabbt, enkelt och smidigt kan skumma din mjölk. Det går även bra att skumma växtbaserade mjölkalternativ som havremjölk eller sojamjölk. Våra mjölkskummare kommer i en stilren design och blir också eleganta inredningsdetaljer i köket. Komplettera med en av våra kaffemaskiner och vackra kaffekoppar.

MJÖLKSKUMMARE FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du olika mjölkskummare från omtyckta varumärken. Mjölkskummaren från Sjöstrand Coffee Concept i stilren formgivning är tillverkad i rostfritt stål. Med smart teknologi skummar den mjölk utan att du behöver passa den. Den är även utrustad med automatisk avstängning och en non-stick insida. Denna mjölkskummare gör sig elegant kombinerad ihop med en espressomaskin från samma märke. Hos oss hittar du också en mjölkskummare från det tyska varumärket Zwilling. Denna mjölkskummare gör att du enkelt och smidigt med endast ett knapptryck kan värma upp och skumma mjölk och växtbaserade mjölkalternativ. Vi har också manuella och elektriska mjölkskummare från det italienska varumärket Bialetti. Den manuella mjölkskummaren är enkel att använda. Du sätter kannan på spisen och värmer mjölken för att sedan pumpa upp önskat skum. Mjölkskummaren passar till alla spisar. Den elektriska mjölkskummaren har automatisk avstängning och är lätt att plocka isär och rengöra. Den låter dig värma och skumma kall och varm mjölk.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)