TA HJÄLP AV VÅR KUNDTJÄNST

Vi på Nordiska Galleriet finns alltid här för dig, oavsett om du behöver tips kring hur du skall inreda ditt hem eller om du behöver hjälp med att lägga en order. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Våra inredningsexperter finns tillgängliga via telefon och e-post alla årets dagar. Vi svarar vanligtvis på e-post inom 24 timmar.

Frågor & SvarFÅ SVAR SNABBT?

Vi har sammanställt våra vanligaste frågor på en sida för att du snabbt ska kunna få ett svar. Klicka in och läs innan du kontaktar oss, chansen är stor att din fråga finns besvarad.

TILL FRÅGOR & SVAR

KontaktNÅ OSS DIREKT

Just nu har vi högt tryck. Vi på kundtjänst gör vårt bästa för att kunna hjälpa er så snabbt som möjligt och ber om ursäkt för längre hanteringstider än normalt.

Öppettider telefonsupport
Måndag - Torsdag: 8 - 18
Fredag - Söndag: 10-18

TILL KONTAKTA OSS

101 % prisgarantiVI MATCHAR PRISET

Hittar du samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi inte bara priset utan ger dig ett bättre pris. Läs hela vår prisgaranti och få reda på hur du använder dig av den.

LÄS VÅR PRISGARANTI

Endast originalALLTID ÄKTA VAROR

Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av fler än 180 världsledande varumärken. Vi säljer alltid äkta varor. Om du är tveksam kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

LÄS MER OM VÅRA ORIGINAL

Sociala MedierGET SOCIAL

Följ oss på våra sociala kanaler för att få dagliga uppdateringar med inspiration, nyheter och viktig information. Gå in på vår instagram, gilla oss på facebook och följ vår myNewsdesk så missar du inget.

TILL VÅRA SOCIALA MEDIER

VillkorVAD ÄR DET SOM GÄLLER?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar. Läs därför våra villkor ordentligt innan du gör ett köp. När du lägger en beställning på Nordiska Galleriet godkänner du våra köpvillkor. Notera att olika villkor gäller beroende på om du handlar på vår hemsida, i butik eller som företag.

TILL KÖPVILLKOREN
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Ogiltig e-postadress.
Felaktigt användarnamn eller lösenord.
Kundtjänst Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A, 431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 11:00-17:00
Söndag 11:00-17:00
Stäng rutan