Kundtjänst
BESTÄLL FÖRE 17/12 FÖR LEVERANS INNAN JULBESTÄLL FÖRE 17/12 FÖR LEVERANS INNAN JUL
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Ta hjälp av vår kundtjänst

Vi på Nordiska Galleriet finns alltid här för dig, oavsett om du behöver tips kring hur du skall inreda ditt hem eller om du behöver hjälp med att lägga en order. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Våra inredningsexperter finns tillgängliga vardagar via telefon samt via e-post alla årets dagar. Vi svarar vanligtvis på e-post inom 24 timmar.

Leveranser Leveranser innan jul

För att få leverans innan julafton behöver du lägga din order innan den 17/12 med DHL samt 20/12 med BudBee.

Frågor & Svar Få svar snabbt?

Vi har sammanställt våra vanligaste frågor på en sida för att du snabbt ska kunna få ett svar. Klicka in och läs innan du kontaktar oss, chansen är stor att din fråga finns besvarad.

Till Frågor & Svar

KontaktNå oss direkt

Öppettider kundtjänst
Måndag - Fredag: 10 - 18
Lördag 10 - 17, Söndag 11 - 16

Öppettider kundtjänst Jul och Nyår
Julafton 24/12: Stängt
Nyårsafton 31/12: Stängt
Nyårsdagen 1/1: Stängt

Just nu är det många som hör av sig till oss. Längre svarstider kan därför förekomma. Don't panic - vi jobbar för fullt för att du ska få hjälp så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod.

Till kontakta oss

PrisgarantiVi matchar priset

Hittar du samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi priset. Läs hela vår prisgaranti och få reda på hur du använder dig av den.

Läs vår prisgaranti

100% OriginalAlltid äkta varor

Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av fler än 180 världsledande varumärken. Vi säljer alltid äkta varor. Om du är tveksam kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer om våra original

Sociala MedierGet social

Följ oss på våra sociala kanaler för att få dagliga uppdateringar med inspiration, nyheter och viktig information. Gå in på vår instagram, gilla oss på facebook och följ vår myNewsdesk så missar du inget.

Till våra sociala medier

Villkor Vad är det som gäller?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar. Läs därför våra villkor ordentligt innan du gör ett köp. När du lägger en beställning på Nordiska Galleriet godkänner du våra köpvillkor. Notera att vi har olika villkor för köp som görs online och köp som görs i våra showroom.

Köpvillkor E-handel Köpvillkor - Butik