Ljus & ljussläckare

Även om vi på Nordiska Galleriet älskar lampor i alla dess former så är det få saker som är så stämningshöjande som levande ljus. Vi vill därför erbjuda ett kurerat utbud av ljus och ljussläckare. Från Hay kommer de högt eftertraktade, vridna ljusen i flera härliga kulörer. 
Läs mer

Candle Twist har fler men inte lika framträdande spiraler jämfört med Candle Spiral. Ljusen tillverkas exklusivt i Italien och är både vackra och unika i ett. Ljusen kommer i flera olika färger och passar lika bra var för sig som i kombination med varandra. Ljusen säljs i 6-pack. För att kunna släcka ljusen erbjuder vi bland annat ljussläckaren Bzzz, formgiven av Marcel Wanders för italienska Alessi. Den kromade ljussläckaren har formen av en humla som gör det enkelt att släcka ljusen utan att skada veken eller bränna dig. Ljussläckaren är en del av Alessis kollektion Five Seasons som är inspirerad av naturen och bjuder in användaren till att utforska sitt hem och sina sinnen.

Ljus & ljussläckare

Även om vi på Nordiska Galleriet älskar lampor i alla dess former så är det få saker som är så stämningshöjande som levande ljus.
Läs mer

Vi vill därför erbjuda ett kurerat utbud av ljus och ljussläckare. Från Hay kommer de högt eftertraktade, vridna ljusen i flera härliga kulörer. Candle Twist har fler men inte lika framträdande spiraler jämfört med Candle Spiral. Ljusen tillverkas exklusivt i Italien och är både vackra och unika i ett. Ljusen kommer i flera olika färger och passar lika bra var för sig som i kombination med varandra. Ljusen säljs i 6-pack. För att kunna släcka ljusen erbjuder vi bland annat ljussläckaren Bzzz, formgiven av Marcel Wanders för italienska Alessi. Den kromade ljussläckaren har formen av en humla som gör det enkelt att släcka ljusen utan att skada veken eller bränna dig. Ljussläckaren är en del av Alessis kollektion Five Seasons som är inspirerad av naturen och bjuder in användaren till att utforska sitt hem och sina sinnen.

Filtrera
Rensa filter
Varumärke
Tillbaka
Alessi HAY
Pris
Tillbaka
Pris
kr kr
Visa produkter ()
Filtrera
Sortera på
Visar 11 produkter
Candle Twist Set of 6 - Beige Citrus Peach Candle Twist Set of 6 - Beige Citrus Peach
275 kr
Lagervara
Bzzz - Ljussläckare Bzzz - Ljussläckare
Alessi
av Marcel Wanders
345 kr
Lagervara
Candle Spiral Set of 6 - Green Blue Teal Candle Spiral Set of 6 - Green Blue Teal
275 kr
Lagervara
Candle Conical Set of 6 - Peach Caramel Mint Candle Conical Set of 6 - Peach Caramel Mint
Nyhet
345 kr
Lagervara
Pillar Candle XL - Red Pillar Candle XL - Red
Nyhet
HAY
av Lex Pott
535 kr
Lagervara
Candle Conical Set of 6 - Ice blue Arctic blue Teal Candle Conical Set of 6 - Ice blue Arctic blue Teal
Nyhet
Pillar Candle S - Lavender Pillar Candle S - Lavender
Nyhet
HAY
av Lex Pott
375 kr
Lagervara
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Ogiltig e-postadress.
Felaktigt användarnamn eller lösenord.
Kontakta oss
Nå oss via telefon, mejl eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
11439 Stockholm
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
43137 Mölndal
Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00