Spishällar - Handla spishäll online | Nordiska Galleriet

Spishällar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Induktionshäll - Utan ram Induktionshäll - Utan ram
Fler varianter
fr. 26 300 kr
Vissa varianter i lager
Induktionshäll med ventilation - Utan ram Induktionshäll med ventilation - Utan ram
Fler varianter
Induktionshäll - Med ram Induktionshäll - Med ram
Fler varianter
fr. 26 300 kr
Induktionshäll med ventilation - Med ram Induktionshäll med ventilation - Med ram
Fler varianter

Spishällar

En bra spishäll använder du för att laga alla dina favoriträtter. Välj mellan till exempel induktionshäll, gashäll eller glaskeramikhäll beroende på vad du gillar mest. Hos oss hittar du spishällar i hög kvalitet från kända varumärken.

OLIKA TYPER AV SPISHÄLLAR – VILKEN SKA MAN VÄLJA?

Ska du inreda ditt nya kök, renovera eller uppgradera vissa vitvaror så kan det vara svårt att veta vad du ska välja. När du ska köpa spishäll finns det flera val att välja mellan. Det finns olika typer av spishällar.

INDUKTIONSHÄLL

En induktionshäll är ett populärt val där du bygger in spisen i bänkskivan. Det ger ett minimalistiskt och modernt intryck. Induktionshällen värmer upp kastruller och stekpannor genom en magnetteknik. Kokzonen i sig blir inte varm vilket gör att om någonting kokar över så bränner det inte fast.

GASHÄLL

En gashäll är en häll med vanliga plattor men som drivs på gas istället för el. Du tänder för gasen med en tändare för att sätta på plattorna.

GLASKERAMIKHÄLL

En glaskeramikhäll fungerar likt en vanlig spishäll. Du sätter på en platta du vill använda som blir varm genom klassisk värme som förs från plattan upp genom kastrullen eller stekpannan. En glaskeramikhäll är platt och kan vara lättare att rengöra än vanliga spisplattor. Skillnaden på en glaskeramikhäll och en induktionshäll som båda har blivit populära lösningar är värmeeffektiviteten. Induktionshällen blir varm direkt när du sätter på den och svalnar sedan när du stänger av den. En glaskeramikhäll tar ett tag att svalna efter att du stängt av den.

GJUTJÄRNSPLATTA

Den mest traditionella typen av spis är den med gjutjärnsplattor som också fungerar bra men oftast drar mer el.

SPISHÄLL MED INBYGGD FLÄKT

Du kan också ha en spishäll med en inbyggd fläkt. Oftast är köksfläkten placerad ovanför hällen eller spisen. På en induktionshäll som har en inbyggd fläkt sitter ventilationen mellan kokplattorna. Fläkten drar ner luften genom ett galler i spishällen till filter som sitter under köksbänken.

SPISHÄLLAR I HÖG KVALITET FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du spishällar från till exempel det tyska varumärket Gaggenau. Induktionshällarna från Gaggenau är utformade för att ge bästa resultat varje gång du lagar mat. Induktionshällarna finns i olika utföranden och har en stilren, minimalistisk design som passar in i varje köksinteriör. Här finns induktionshällar med inbyggd fläkt och andra moderna funktioner.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 500 kr rabatt* på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 500 kr rabatt på ditt första köp över 5 000 kr, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online över 5 000 kr på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.