Ugnar - Handla ugn online | Nordiska Galleriet

Ugnar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau Milantoast
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (13)
Filtrera
Ugn S200 - 21 Ugn S200 - 21
Fler varianter
Gaggenau
28 600 kr
Ugn S200 - 22 Ugn S200 - 22
Fler varianter
Gaggenau
32 900 kr
Kombimikrougn S200 - Metallic Kombimikrougn S200 - Metallic
Fler varianter
47 000 kr
Ugn S200 - 25 Ugn S200 - 25
Fler varianter
Gaggenau
44 400 kr
Kombimikrougn S200 - Antracit Kombimikrougn S200 - Antracit
Fler varianter
47 000 kr
Kombiångugn S200 - Antracit Kombiångugn S200 - Antracit
Fler varianter
64 600 kr
Ångugn S200 - Antracit Ångugn S200 - Antracit
Fler varianter
49 600 kr
Ångugn S200 - Silver Ångugn S200 - Silver
Fler varianter
49 600 kr
Kombiångugn S200 - Silver Kombiångugn S200 - Silver
Fler varianter
64 600 kr
Kombiångugn S200 - Metallic Kombiångugn S200 - Metallic
Fler varianter
64 600 kr
Kombimikrougn S200 - Silver Kombimikrougn S200 - Silver
Fler varianter
47 000 kr
Ångugn S200 - Metallic Ångugn S200 - Metallic
Fler varianter
49 600 kr
Pull-Tray Pizza Oven Pull-Tray Pizza Oven
6 750 kr
Lagervara

Ugnar

En bra ugn skapar fler möjligheter att laga goda maträtter. Välj mellan en integrerad ugn med moderna funktioner eller till exempel en kombiugn beroende på vad som passar dig bäst. Hos oss hittar du olika typer av ugnar från kända varumärken.

OLIKA UGNAR – VILKEN SKA MAN VÄLJA?

När du ska köpa ugn så finns det flera val att ta ställning till. Det finns ugnar med många olika funktioner som kan passa olika bra in i varje kök. Du kan till exempel välja en ugn med varmluft, ånga, eller en ugn med en integrerad mikrovågsugn.

FRISTÅENDE ELLER INTEGRERAD UGN

Du kan välja en fristående spis som har både ugn och spishäll. Denna typ var vanligt förr men har mer och mer ersatts av den populära lösningen med integrerade vitvaror. En inbyggd ugn ger dig möjligheten att placera den var du vill. I stället för att vara placerad vid spisen kan du ha den inbyggd i ett köksskåp. Det gör att du mer bekvämt kommer åt den samt kan bidra till en mer minimalistisk, enhetlig köksinteriör.

KOMBIUGN ELLER UGN MED INBYGGD MIKROVÅGSUGN

De flesta ugnar har ungefär samma storlek. Det som skiljer dem åt är i stället deras kapacitet. Har du en stor familj, använder ugnen ofta eller tycker om att ordna middagar och bjudningar kan det vara bra med en ugn med hög kapacitet. Har du ett litet kök och vill spara utrymme kan en kombiugn eller en ugn med inbyggd mikrovågsugn vara ett smart val.

VARMLUFTSUGN

En varmluftsugn är egentligen inte en typ av ugn utan en funktion som finns att välja på din vanliga ugn. Med varmluft blir det enklare och går snabbare att laga mat. Inställningen för vanlig ugn gör att det kommer värme underifrån och ovanifrån, från element som värms upp i hela ugnen. Med varmluftsfunktionen finns det en fläkt som cirkulerar runt varm luft. Fläkten har ett eget element och sprider värmen i hela ugnen vilket gör att det går snabbare att värma upp ugnen.

SPECIELLA UGNAR OCH POPULÄRA FUNKTIONER

Det finns också självrengörande ugnar vilket många kan tycka är praktiskt. En självrengörande ugn tar bort fett och smuts, luft och rök och gör att ugnen hålls fräsch efter varje gång. Bland ugnar finns också olika sorters pizzaugnar för förgräddade och frysta pizzor. En pizzaugn kan vara ett kul komplement till köket som passar att ställa fram när du ska bjuda hem vänner och familj på middag.

STILRENA OCH FUNKTIONELLA UGNAR

I vårt sortiment hittar du olika typer av ugnar från bland annat det tyska varumärket Gaggenau. En ugn från Gaggenau kombinerar högsta design med funktion. Välj mellan en integrerad ugn med smarta och moderna funktioner, en ångugn, en kombiångugn eller en kombimikrougn beroende på vad du är ute efter för speciella egenskaper. Ugnarna finns i stilrent utförande i färgerna antracit, silver och metallic och passar in och ger en elegant touch till varje kök.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)