Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
PC Double Arm - Table Insert - HAY - NO GA

PC Double Arm - Table Insert är den bordsintegrerade modellen av skrivbordslampan PC från HAY. Kollektionen PC består av multifunktionella och stilsäkra lampor för arbetsplatser i både hem och kontor. Lamporna är skapade av Pierre Charpin och är utformade för att erbjuda hög funktion och design i ett.

PC Double Arm – Table Insert är gjord i aluminium med matt pulverlackad finish i två färgval, svart eller ljusgrått. Lampsladden är svart. Skrivbordslampan har en tvådelad arm med rörlig led som gör att ljusriktningen kan ställas in och riktas efter behov. Den valda placeringen stannar i sin position med hjälp av osynliga gasfjädrar.

LED-belysningen sitter integrerad i lamphuvudet och ljusstyrkan kan enkelt justeras med den steglösa touchdimmern som medföljer. PC har även en memory-funktion som innebär att lampan automatiskt stängs av efter fem timmar vilket spar energi.

Tack vare att PC Double Arm – Table Insert från HAY sitter integrerad i bordsskivan säkerställs ett enhetligt uttryck på kontoret med flera arbetsplatser.

Inga omdömen

PC Double Arm - Table Insert

4 099,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

HAY

Designer:

Pierre Charpin

Bredd:

14 cm

Höjd:

42.5 cm

Djup:

55 cm

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

5.7

Ljuskälla ingår:

Ja - integrerad ljuskälla

Färg:

Soft Black

Material:

Aluminium, Silikon

Artikelnummer:

10511099

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.