Citruspressar - Handla citruspress online | Nordiska Galleriet

Citruspressar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Alessi HAY Rösle Smeg
Designer
Tillbaka
Eero Aarnio George Sowden Philippe Starck
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Sowden Juicer - Yellow Sowden Juicer - Yellow
Kampanj
George Sowden för HAY
1 232 kr 1 895 kr
Rösle Citruspress - 0,5L Rösle Citruspress - 0,5L
Kampanj
481 kr 695 kr
Lagervara
Juicy Salif Juicy Salif
Kampanj
Philippe Starck för Alessi
684 kr 945 kr
Lagervara
Smeg Citrus Juicer Dolce&Gabbana Smeg Citrus Juicer Dolce&Gabbana
Kampanj
5 096 kr 5 995 kr
Lagervara
Citrus Squeezer Citrus Squeezer
Kampanj
Eero Aarnio för Alessi
378 kr 445 kr

Citruspressar

Starta morgonen med härlig och god färskpressad apelsinjuice eller pressa citroner till drinkarna på festen. På Nordiska Galleriet hittar du stilrena och bra citruspressar som gör det enkelt och smidigt att pressa stora och små citrusfrukter.

TILL MORGONENS JUICE OCH KVÄLLENS DRINKAR

En citruspress är utmärkt för att pressa olika citrusfrukter, från stora apelsiner till små limefrukter. En citruspress är ett litet köksredskap som storleken till trots kan komma att bli en favorit i ditt kök. Att starta dagen med ett glas färskpressad apelsinjuice gör morgonen lyxigare. Föredrar du i stället ett glas uppfriskande grapefruktjuice så går det precis lika bra att pressa. De mindre citrusfrukterna, som citron och lime, kan också vara goda att pressa och droppa i en kanna med vatten till lunchen. När det vankas fest är en citruspress också perfekt när du ska göra drinkar. Några droppar lime ger en frisk och härligt syrlig drink. Hos oss finns citruspressar som passar vid alla tillfällen då du vill pressa dina frukter.

VARDAGSLYX MED VÅRA CITRUSPRESSAR

På Nordiska Galleriet hittar du flera olika citruspressar från olika varumärken. Här finns små citruspressar som är enkla och smidiga att plocka fram när som helst när du behöver dem, samt större citruspressar med tillhörande kanna. Från Alessi hittar du högkvalitativa och stilrena citruspressar i aluminium som är lätta att använda. Från varumärket Smeg hittar du också en citruspress som gör att du enkelt kan pressa små och stora citrusfrukter. Citruspressen har lock och kanna, är tillverkad i aluminium och finns i olika färger så att du kan hitta en som passar in i ditt kök. Med stilren och genomtänkt design är den inte bara användbar utan blir också en elegant inredningsdetalj på köksbänken. Komplettera gärna med andra köksredskap från Smeg för en enhetlig och stilig köksinredning.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.