Hushållspappershållare

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Georg Jensen HAY
Designer
Tillbaka
Alfredo Häberli Shane Schneck Sigvard Bernadotte
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Bernadotte Paper Towel Holder Bernadotte Paper Towel Holder
Sigvard Bernadotte för Georg Jensen
599 kr
Lagervara
Porter Porter
Fler varianter
Shane Schneck för HAY
fr. 495 kr
Lagervara
Alfredo Hushållspappershållare Alfredo Hushållspappershållare
Alfredo Häberli för Georg Jensen
669 kr
Lagervara

Hushållspappershållare

En hushållspappershållare är praktisk för att förvara papper men kan också addera en elegant touch till köket eller till köksbordet. På Nordiska Galleriet hittar du ett utbud hushållspappershållare i olika material och färger.

KÖKSTILLBEHÖR FÖR EN RAD OLIKA UPPGIFTER

Hushållspapper kommer ofta väl tillhands både i köket och på matbordet. Hushållspapper, som också kan kallas kökspapper, är en typ av mjukare papper som kommer på rullar. Oftast har hushållspappret perforeringar men det finns även operforerat hushållspapper.

Hushållspapper är praktiskt att ha i köket då du kan använda det för att lösa en rad olika uppgifter. Det är många gånger utmärkt att använda i stället för en fuktad trasa. Du kan använda det för att till exempel torka upp spill och fett runt spisen och på köksbänken.

Det finns olika typer av hushållspappershållare. Det finns de som kan fästas på väggen vilket kan vara smart om du vill spara utrymme på köksbänken. De vanligaste hushållspappershållarna är de som har en stång och en form av botten. Hushållspappershållaren kan vara i trä, marmor, mässing, i rostfritt stål eller i ett annat material. En hushållspappershållare i trä ger en gedigen, klassisk touch till köket medan en i rostfritt stål ger en mer modern känsla, är hållbar och lätt att göra rent samt ofta passar in i de flesta kök.

Hushållspapper kan också vara bra att ha på matbordet där det kan ersätta servetten. Hållaren får därför gärna vara enkel att flytta från bänk till bord. Med en genomtänkt och elegant design är en hushållspappershållare inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i köket och på matbordet.

FUNKTION OCH DESIGN I ETT

Hos oss hittar du hushållspappershållare i olika material. Vi har hushållspappershållare från populära varumärken som till exempel Hay och Georg Jensen. Hållarna är smarta och fyller sin funktion på bästa sätt samtidigt som de är eleganta nog att ha ståendes på såväl bänk som bord.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.