Mortlar - Handla mortel online | Nordiska Galleriet

Mortlar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Rösle Tom Dixon
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Stone Pestle & Mortar Stone Pestle & Mortar
Kampanj
2 656 kr 3 600 kr
Lagervara
Rösle Mortel - Ø 14 cm
615 kr
Lagervara
Stone Spice Grinder Stone Spice Grinder
Kampanj
1 289 kr 1 875 kr
Lagervara

Mortlar

En perfekt kryddning kan lyfta varje rätt. Med en mortel krossar du kryddor och örter och får på så vis fram ännu mer smak ur dem. Vi har mortlar i olika material som dessutom blir en elegant inredningsdetalj i ditt kök.

VAD ANVÄNDER MAN EN MORTEL TILL?

En mortel är ett måste för matentusiasten som tycker om att laga mat och experimentera i köket. En mortel är en kraftig skål som ofta är tillverkad i marmor, hårt trä eller gjutjärn. Med den tillhörande mortelstöten, även kallad pistill, krossar du hela örter och kryddor. Det här gör att du får fram mer smak ur varje ingrediens. Du kan också göra din egen blandning av dina olika favoritkryddor. Mixa och skapa goda blandningar som kan lyfta frukostmackan såväl som det grillade köttet. En liten mortel är perfekt till kryddor och örter. Med en stor mortel kan du krossa till exempel nötter och vissa grönsaker. I vårt sortiment hittar du mortlar i olika material med stilren, genomtänkt design som kompletterar köksinredningen. En liten mortel i till exempel stengods är också en perfekt present att ge bort till en vän, en syster eller bror.

ELEGANTA MORTLAR FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

Vi har mortlar i hög kvalitet i olika material. Från Tom Dixon hittar du ett set med en mortel och en mortelstöt i minimalistisk, stilren design. Mortelstöten är tillverkad i gjutjärn och mortelskålen i marmor. Med den här morteln krossar du kryddor och örter med bästa resultat. När den inte används kan du låta den stå framme som en stilren inredningsdetalj i köket. Vi rekommenderar att göra rent morteln med varmt vatten och tvål och sedan torka av den med en mjuk trasa. Undvik att diska morteln i diskmaskin. Vi har också mortlar från andra varumärken som kombinerar högsta funktion med genomtänkt design.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.