Saxar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Global Pallarès
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (4)
Filtrera
Pallarès Master Kökssax
748 kr
Lagervara
Global GKS-210 Sax 21 cm Global GKS-210 Sax 21 cm
746 kr
Lagervara
Pallarès Professionell Kökssax Pallarès Professionell Kökssax
945 kr
Lagervara
Pallarés Grand Cuisine Kökssax
618 kr
Lagervara

Saxar

Med en bra sax kan du klippa örter och skära fisk, och ta itu med fler uppgifter än vad du kanske kan tro. En riktigt bra sax är ett redskap som borde finnas i varje kök. På Nordiska Galleriet hittar du flera olika saxar i hög kvalitet från kända varumärken.

SAXAR FÖR EN RAD OLIKA UPPGIFTER

Vi har saxar i olika modeller som passar att använda i köket, på kontoret eller när du pysslar hemma. En kökssax har många användningsområden. Du kan använda den till att klippa örter, hantera skaldjur och fisk, knäcka nötter samt öppna burkar och förpackningar. Vi har även saxar som passar utanför köket. En bra sax är praktisk att ha tillhands på kontoret eller hemma då det ofta dyker upp tillfällen när du behöver en. Med en stilren design blir den även en elegant inredningsdetalj på ditt skrivbord eller i ditt kök.

SAXAR I OLIKA UTFÖRANDEN FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du saxar från bland annat det populära varumärket Global. Kökssaxen är användbar i köket och passar till många olika uppgifter. Saxens blad är försedd med en mikrotandad egg som ger ett exakt snitt var gång. Kökssaxen är en del i varumärkets kollektion Global Classic som innefattar såväl köksknivar som smarta redskap och tillbehör. Komplettera med matchande delar för en komplett, enhetlig uppsättning. Från det spanska varumärket Pallarès finns kökssaxar i olika modeller som är enkla att använda och har en bekvämt grepp. Här finns kökssaxar i rostfritt stål som passar för mindre sysslor där det behövs precision, och modeller som passar till de lite tuffare uppgifterna som när du till exempel ska ha isär en kyckling. Hos oss hittar du också saxar från det danska varumärket HAY. Saxen i rostfritt stål med handtag i gummi är bekväm att hålla i och passar att använda i köket och på kontoret.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.