INREDNINGSTJÄNST

Få kostnadsfri inredningshjälp i butik eller online. Låt våra inredare ta idén hela vägen till färdigt resultat.

SKRÄDDARSYDD VÄGLEDNING

Vi erbjuder vår inredningstjänst till dig som vill få hjälp med möbelval, tygval, fast inredning eller inredning av ett helt rum eller hem. Boka en kostnadsfri konsultation online eller kontakta någon av våra inredare i butik för personlig service på plats.

 • Urval och placering av möbler
 • Rådgivning om färgval
 • Planskiss med möbleringsplan
 • Köks- och garderobsplanering
Boka tid

Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar


VAD VI KAN HJÄLPA TILL MED

INREDNINGSKONCEPT

Behöver du inreda ett helt rum eller hem? Våra inredare hjälper dig att ta fram ett koncept som passar din budget och önskemål.

MÖBELVAL

Med en katalog på över 250 välkända varumärken erbjuder vi möbler som passar alla hem och stilar.

BELYSNING

Vi hjälper dig ta fram förslag på dekorativ och allmän belysning som matchar ditt hem.

MATTOR

Mattan är en viktig detalj som hjälper till med ombonad känsla i hemmets alla rum. Vi hjälper dig med material- och färgval samt storlek på din matta.

KÖKSPLANERING

Besök våra utställningar i någon av våra butiker och få hjälp av våra köksspecialister med att planera ditt drömkök.

GARDEROBSPLANERING

Vi erbjuder lösningar för allt från fristående garderober till dressing rooms. Besök oss i butik för att rita upp din garderobsplanering.

SÄNGAR OCH TILLBEHÖR

Med ett stort sortiment av sängar och tillbehör kan vi hitta den inredning som passar just ditt sovrum. Besök våra butiker för personlig hjälp med att välja en säng.

KONST

I våra butiker ställer vi ut originalverk som kommer i ett begränsat antal till försäljning av välkända konstnärer.

Till dig som letar efter ljusets källa

Till dig som letar efter ljusets källa

En lampa är ingen lampa utan sitt ljus. Trots det lägger de flesta av oss mycket tid och fundering på att hitta den perfekta armaturen till våra hem, men inte en tanke på armaturens existensberättigande: ljuskällan. Därför kommer här allt du behöver veta om LED, Lumen, Kelvin, RA och mycket mer som kommer att hjälpa till att göra ditt hem till en ljusare och behagligare plats.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Toppen service och väldigt snabb återkoppling av Felix. Kan inte bli bättre än den hjälp jag har fått av er. Supernöjd!

Jessica

Felix levererar på topp med sin eminenta service och tillmötesgående när det gällde inredningshjälp. Alla borde ha en Felix i sin butik!

Anja

Tusen tack för all hjälp här! Har aldrig varit med om en så fin service, helt ärligt.

Charlotte

VANLIGA FRÅGOR

 • Vad ingår i tjänsten?
  I vår inredningstjänst så hjälper vi dig med din inredning från start till mål. Vi analyserar ditt och hemmets behov och tar därifrån fram ett inredningsförslag med produkter från vårt sortiment. Inredningsförslaget kan presenteras i form av en moodboard, produktförslag och en 3D-ritning beroende på förslagets omfattning.
 • Hur mycket kostar tjänsten?
  Vår inredningstjänst är i dagsläget helt kostnadsfri.
 • Kan jag boka en tid i någon av era butiker?
  Nordiska Galleriet erbjuder både digitala och fysiska inredare. Önskar du få hjälp av en inredare i vår butik på Nybrogatan 11 i Stockholm, Flöjelbersgatan 20A i Göteborg eller Engelbrektsgatan 9 i Malmö kan du välja att boka en tid i butik.
 • Hur köper jag produkterna i mitt inredningsförslag?
  När du känner dig nöjd med ditt inredningsförslag hjälper inredaren dig att lägga en beställning. Inredaren kommer sedan vara din primära kontakt ända tills att du har mottagit dina nya produkter.
 • Vad kostar det att inreda ett helt hem med möbler och inredning från er?
  Nordiska Galleriet har en stor varumärkesportfölj och erbjuder möbler, belysning och inredningsdetaljer inom flera olika prissegment. Kostnaden att inreda ett hem kan därför skilja sig väldigt mycket. Genom en nära dialog med inredaren kommer ni kunna ta fram ett inredningsförslag baserat på din budget.
 • Jag letar endast efter en produkt - kan jag ändå använda tjänsten?
  Absolut! Vi inredare hjälper dig gärna att hitta den rätta produkten för just dig. Fokus kommer dock ligga på den specifika produkten, snarare än hemmet i stort.
 • Hur mycket kontakt får jag med inredaren?
  För att lyckas med inredningen av ditt hem tror vi på en nära kontakt mellan inredare och kund. Genom denna kontakt kommer vi kunna få en god förståelse för vad just du är ute efter. Inredaren föreslår ett upplägg som är baserat på vad du behöver hjälp med. Vi erbjuder kontakt via såväl fysiska möten i butik som per telefon, mejl eller videomöten. Det som passar bäst för dig, passar bäst för oss.
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.