Returnera varor som skickats från vårt lager

Ibland ångrar vi även vårt bästa köp. Följ stegen nedan för att göra en retur av lagervaror. För lagervaror gäller 30 dagars returrätt. Beställningsvaror kan ej returneras.

Meddelande skickat.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart som möjligt.

Ange endast siffror
(Du hittar det högst upp i din orderbekräftelse)
Vara #1
(Du hittar det under namnet på varan i orderbekräftelsen)
Lägg till vara att returnera

Vad händer nu?

1. När din retur har blivit godkänd får du ett mejl skickat till e-postadressen du angav innehållandes följesedel samt retursedel.

2. Lägg ner följesedeln för din returorder i kartongen tillsammans med varan.

3. Tejpa fast retursedeln med streckkoden utanpå paketet.

4. Lämna in returförsändelsen till ditt närmsta PostNord-ombud. Om din retur sker med upphämtning bokar du det på PostNords hemsida.

5. Bekräftelse för retur och återbetalning får du inom 14 dagar på mejlen.

Frågor och svar om returer

Kan jag returnera varan i butik?

Nej. Att göra en retur i någon av våra butiker är inte möjligt.

Är min vara en lagervara eller beställningsvara?

För att du ska kunna göra en retur måste din vara ha funnits i lager när du köpte den. En beställningsvara till skillnad mot en lagervara är något som har tillverkats speciellt för dig. Du kan se detta i din orderbekräftelse. Hör av dig till vårt Service Team om du är osäker.

När behöver jag senast returnera min vara?

För att ångerrätten ska gälla ska varan skickas tillbaka inom 30 dagar från att du mottog leveransen och då komma tillbaka i oförändrat nyskick med oskadad originalförpackning tillsammans med emballaget den kom i, varan får inte ha använts eller monterats.

Kan jag lämna tillbaka en öppnad förpackning?

Du får givetvis öppna förpackningen och kontrollera produkten på så vis att varken förpackning eller produkt kommer till skada men i de fall varan är förseglad ska den vara obruten.

Hur lång tid tar återbetalningen?

Vid ångrat köp återbetalar vi samma belopp som du som kund betalat för varan. Vänligen notera att det kan ta upp till 14 dagar från den dag då du skickat tillbaka din vara tills dess att återbetalningen är gjord. Nordiska Galleriet förbehåller sig rätten att vänta med återbetalning tills dess att vi mottagit varan eller att du kunnat bevisa att varan är skickad tillbaka till oss. Återbetalningen görs via samma betalningsalternativ som användes vid köptillfället om ej annat är överenskommet. Om det skulle visa sig när vi fått tillbaka varan att den minskat i värde på grund av att du använt den eller hanterat den i större omfattning än nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion har vi rätt att göra avdrag för detta på återbetalningsbeloppet. Om du använt betalningsalternativet faktura eller delbetalning genom Klarna är det viktigt att du betalar fakturan för att undvika eventuella påminnelseavgifter. Beloppet återbetalas när vi återfått och registrerat returen till vårt webblager. Om du betalat i butik eller genom bankgiro är det viktigt att du återkommer med bankuppgifter i form av clearing- och kontonummer till oss för återbetalningen.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Kontakta oss
Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00