Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Lång, japansk förskärare/trancherkniv 23 cm från KAI i serien SCHUN CLASSIC som är idealisk för att tranchera och skiva stek och köttbitar. Olivslipningen gör att ingredienserna släpper snabbt från knivbladet. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida, vilket ger ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ, slipat och polerat med en glansig finish.
Denna serie kockknivar, tillverkade i damaskstål, är mycket uppskattad av både professionella kockar och ambitiösa hobbykockar. Varje Shun-kniv är omisskännlig och unik – ett konstverk som förenar hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka dessa knivar, inspirerad av samuraisvärd, möjliggör både japanska och västerländska knivformer.