Filéknivar - Handla en filékniv online | Nordiska Galleriet

Filéknivar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Global Miyabi Pallarès Zwilling
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (6)
Filtrera
Mizu 5000MCT Sujihiki - 24 cm Mizu 5000MCT Sujihiki - 24 cm
2 027 kr 2 895 kr
Lagervara
Global Ni GNM-12 Filékniv Oriental Flexibel 18 cm
974 kr 1 215 kr
Lagervara
Zwilling Pro Filékniv 18 cm
697 kr 995 kr
Lagervara
Pallarés Pescado Fiskhandlarkniv
1 054 kr 1 145 kr
Lagervara
Global G-30 Filékniv Flexibel 21 cm Global G-30 Filékniv Flexibel 21 cm
1 425 kr 2 035 kr
Lagervara
Black 5000MCD 67 Sujihiki - 24 cm Black 5000MCD 67 Sujihiki - 24 cm
3 497 kr 4 995 kr
Lagervara

Filéknivar

När du ska filea torsk eller avnjuta en god köttbit vill du bara att det finaste ska finnas kvar. Med en riktigt bra filékniv slipper du såväl ben i fisken som fett från köttet. På Nordiska Galleriet hittar du filéknivar i hög kvalitet från kända varumärken som Global, Zwilling och Miyabi.

NÄR SKA MAN ANVÄNDA EN FILÈKNIV?

En filékniv är praktisk att använda när du ska filea fisk eller putsa kött. En filékniv är vass och har en spetsig egg för att det ska vara lätt att komma åt ställen som annars skulle vara svåra att nå med en vanlig kniv. Kniven glider lätt igenom fisken och gör att du kommer åt små ben utan att förstöra fisken. Vill du filea torsk till kvällens middag, göra lax i ugn eller skära tunna skivor till sushin så är den här kniven rätt för dig. När du ska tillaga kött är denna kniv också bra att använda. Den vassa eggen gör att du lätt kan skära bort hinnor och fett från köttbiten. En riktigt bra filékniv gör matlagningen enklare och ger ett bättre resultat.

FILÈKNIVAR FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du olika sorters filéknivar från välkända varumärken. Vi har flera knivar som passar utmärkt om du så ska filea fisk eller skära kött. Här finns bland annat knivar från populära märket Global. Filékniven från Global i rostfritt stål har ett långsmalt blad som gör det lätt att skära under skinnet och benet på fisken. Kniven passar även om du ska putsa kött eller fågel. Hos varumärket Zwilling hittar du en filékniv med precisionssmidd skarp kant, långt och flexibelt blad samt ergonomiskt, svart handtag. Här finns också andra knivar från till exempel Pallarés. Den handgjorda kniven i rostfritt stål kombinerar hög funktion med klassisk, stilren design. För att knivarna ska hålla sig skarpa och i bra skick rekommenderar vi att du alltid handdiskar knivarna.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 500 kr rabatt* på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 500 kr rabatt på ditt första köp över 5 000 kr, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online över 5 000 kr på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)