Brödknivar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Global Pallarès Rösle
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (5)
Filtrera
Pallarés Brödkniv Pallarés Brödkniv
795 kr
Lagervara
Global G-9 Brödkniv Tandad 22 cm
1 047 kr
Lagervara
Global Sai SAI-05 Brödkniv 23 cm
1 439 kr
Lagervara
Masterclass Brödkniv
1 395 kr
Lagervara

Brödknivar

Med en bra brödkniv skär du alltifrån små frallor till rågbröd och stora limpor. På Nordiska Galleriet hittar du olika sorters brödknivar i hög kvalitet från kända varumärken.

VAD KAN MAN SKÄRA MED EN BRÖDKNIV?

En brödkniv har ett långt, smalt blad som vanligtvis är runt 20 till 25 centimeter. Brödkniven har en tandad egg som är till för att inte förstöra och smula sönder brödet när du skär i det. Med en bra brödkniv skär du alltifrån små frallor och baguetter till rågbröd och stora limpor. Med kniven får du precis så stora brödskivor som du själv vill ha. En brödkniv kan du använda även till att skära frukter eller hacka grönsaker. Kniven är perfekt om du till exempel ska skära vattenmelon eller ananas, eller om du ska hacka tomater. Med en kniv med tandad egg och ett bra grepp säkerställer du bästa resultat varje gång. Komplettera din köksuppsättning med en av våra brödrostar och skärbrädor och förhöj din morgonstund.

BRÖDKNIVAR FRÅN POPULÄRA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du olika sorters brödknivar från kända varumärken. En brödkniv från Global finns i slitstarkt rostfritt stål med långt blad och en tandad egg. Kniven passar för att skära alla typer av bröd. Den tandade eggen är även lämplig att använda till råvaror med hög syra eftersom syra sliter mer på en rak egg än på en tandad egg. Brödkniven är en del i Globals populära kollektion Global Classic som innefattar såväl grönsakshackor och köttyxor som skalknivar och filéknivar. Knivarna är tillverkade i ett enda lager stål vilket gör dem extra vassa. Komplettera med andra köksknivar för en enhetlig uppsättning.

Från Global Ni finns också en brödkniv i rostfritt stål med tandad kant. Global Ni är en kollektion från Global med knivar i orientalisk design. Knivarna i Global Ni är på samma sätt som knivarna i den klassiska kollektionen tillverkade i ett enda lager stål men har ett något grövre knivblad och en extra slipning som gör dem exceptionellt vassa.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.