Knivset - Handla knivset online | Nordiska Galleriet

Knivset

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Miyabi Pallarès Zwilling
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (6)
Filtrera
Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC
Kampanj
3 742 kr 5 345 kr
Lagervara
Traditionella Köksknivar Kolstål - Svart Set Traditionella Köksknivar Kolstål - Svart Set
Kampanj
1 951 kr 2 295 kr
Lagervara
Zwilling Pro Knivset 3-Delar
Kampanj
1 943 kr 2 775 kr
Lagervara
Traditionella Köksknivar Kolstål - Brunt Set Traditionella Köksknivar Kolstål - Brunt Set
Kampanj
1 611 kr 1 895 kr
Lagervara
Black 5000MCD 67 Knife Set 3-PC Black 5000MCD 67 Knife Set 3-PC
Kampanj
9 516 kr 11 195 kr
Birch 5000MCD Knife Set 2-PC Birch 5000MCD Knife Set 2-PC
Kampanj
7 008 kr 8 245 kr
Lagervara

Knivset

Ett knivset med olika knivar i hög kvalitet är ett måste för den som tycker om att tillbringa tid i köket och laga goda rätter. På Nordiska Galleriet hittar du bra knivset med knivar för kött och fisk som gör matlagningen enklare och ger ett bättre resultat.

KNIVSET MED OLIKA KNIVAR FÖR ALL TYP AV MATLAGNING

Ett knivset med knivar i olika storlekar gör dig redo att möta kökets alla uppgifter, om du så ska hacka grönsaker eller filea fisk till vardagsmåltiden, putsa kött till festmiddagen eller skära frukt till mellanmålet. Våra knivset finns med olika knivar och olika antal delar så att du kan hitta det som passar dig bäst. Hos oss finns 2-delade knivset i 3-delade knivset. De flesta knivset kommer med en större kockkniv som passar vid tillagning av de flesta maträtter samt en mindre kniv som passar för till exempel frukt eller grönsaker. Om du ofta lagar kött och fisk vill du ha en kockkniv eller en allkniv. Tillagar du ofta rätter med mycket grönsaker vill du ha ett knivset som inkluderar även mindre knivar.

ELEGANTA KNIVSET FRÅN POPULÄRA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du användbara knivset i stilren design från omtyckta varumärken. Från Miyabi finns bland annat ett 3-delat knivset bestående av en skalkniv, en allkniv och en kockkniv. Skalkniven är 9 cm och passar till såväl frukt som grönsaker och rotfrukter. Allkniven är 13 cm och användbar till grönsaker eller när du ska putsa kött. Kockkniven är 20 cm och passar till det mesta, från att hacka grönsaker till att skära kött. Från varumärket Zwilling finns också ett knivset i 3-delar bestående av en skär- och garneringskniv, en skivkniv och en kockkniv. Skär- och garneringskniven är 10 cm, är mångsidig och passar om du ska servera frukt eller grönsaker. Skivkniven är 20 cm och är perfekt för kött medan kockkniven som också är 20 cm är idealisk för att finhacka tomat, gurka eller om du ska hacka till exempel dill eller persilja. Vi har också ett knivset från det spanska varumärket Pallarès som består av tre köksknivar i olika storlekar (9 cm, 16 cm och 22 cm) och ett praktiskt knivfodral i tyg. Knivarna är handgjorda och tillverkade i kolstål med handtag i buxbom. Utforska vårt utbud av fler knivset från olika varumärken. En fullständig uppsättning med bra knivar i hög kvalitet ger dig mycket nöje i köket.

EN UTMÄRKT PRESENT FÖR DEN ENTUSIASTISKE MATLAGAREN

Fina knivar av hög kvalitet eller ett exklusivt knivset passar matlagare med alla olika ambitionsnivåer. Att putsa kött eller filea fisk, hacka grönsaker eller skära frukt blir en enkel och mer lustfylld uppgift med bra knivar. Ett knivset är också en utmärkt födelsedagspresent till den som tycker om att tillbringa tid bland grytorna.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 500 kr rabatt* på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 500 kr rabatt på ditt första köp över 5 000 kr, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online över 5 000 kr på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.