Returnera varor som skickats från vårt lager

Följ stegen nedan för att göra en retur av lagervaror. För lagervaror gäller 100 dagars returrätt. Beställningsvaror kan ej returneras.
Nordiska Galleriet värnar om miljön och vill göra vad vi kan för att bidra till en hållbar framtid, av den anledningen skickar vi inte med en retursedel i våra försändelser utan tillhandahåller det på förfrågan. Retur debiteras 69 kr för mindre paket och 495 kr för stora eller skrymmande paket. Avgiften dras automatiskt av på din återbetalning. 

Meddelande skickat.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart som möjligt.

Ange endast siffror
(Du hittar det högst upp i din orderbekräftelse)
Vara #1
(Du hittar det under namnet på varan i orderbekräftelsen)
Lägg till vara att returnera

Vad händer nu?

1. När din retur har blivit godkänd får du ett mejl skickat till e-postadressen du angav innehållandes retursedel.

2. Tejpa fast retursedeln med streckkoden utanpå paketet.

3. Lämna in returförsändelsen till ditt närmsta PostNord-ombud. Om din retur sker med upphämtning bokar du det på PostNords hemsida.

4. Bekräftelse för retur och återbetalning minus kostnaden för returen får du inom 14 dagar på mejlen. 

Frågor och svar om returer

Är min vara en lagervara eller beställningsvara?

För att du ska kunna göra en retur måste din vara ha funnits i lager när du köpte den. En beställningsvara till skillnad mot en lagervara är något som har tillverkats speciellt för dig. Du kan se detta i din orderbekräftelse. Hör av dig till vårt Service Team om du är osäker.

När behöver jag senast returnera min vara?

För att ångerrätten ska gälla ska varan skickas tillbaka inom 100 dagar från att du mottog leveransen och då komma tillbaka i oförändrat nyskick med oskadad originalförpackning tillsammans med emballaget den kom i, varan får inte ha använts eller monterats.

Kan jag lämna tillbaka en öppnad förpackning?

Du får givetvis öppna förpackningen och kontrollera produkten på så vis att varken förpackning eller produkt kommer till skada men i de fall varan är förseglad ska den vara obruten.

Hur lång tid tar återbetalningen?

Vid ångrat köp återbetalar vi samma belopp som du som kund betalat för varan. Vänligen notera att det kan ta upp till 14 dagar från den dag då du skickat tillbaka din vara tills dess att återbetalningen är gjord. Nordiska Galleriet förbehåller sig rätten att vänta med återbetalning tills dess att vi mottagit varan eller att du kunnat bevisa att varan är skickad tillbaka till oss. Återbetalningen görs via samma betalningsalternativ som användes vid köptillfället om ej annat är överenskommet. Notera att returkostnaden dras av automatiskt från din återbetalning. Om det skulle visa sig när vi fått tillbaka varan att den minskat i värde på grund av att du använt den eller hanterat den i större omfattning än nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion har vi rätt att göra avdrag för detta på återbetalningsbeloppet. Om du använt betalningsalternativet faktura eller delbetalning genom Klarna är det viktigt att du betalar fakturan för att undvika eventuella påminnelseavgifter. Beloppet återbetalas när vi återfått och registrerat returen till vårt webblager. Om du betalat i butik eller genom bankgiro är det viktigt att du återkommer med bankuppgifter i form av clearing- och kontonummer till oss för återbetalningen.

Kontakta oss

Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.

Mån-Fre 08:00 - 17:00
Lör-Sön Stängt
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Hitta hit

08-442 83 68

Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Hitta hit

031- 775 69 00

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00
Malmö
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Hitta hit

040 685 95 01

Mån-Fre 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 16:00
Sön Stängt
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Hitta hit

08-442 83 63

Mån-Ons Stängt
Tor-Fre 10:00 - 18:00
Lör-Sön 11:00 - 16:00
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.