Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Ta hjälp av vårt service team

Vi på Nordiska Galleriet finns alltid här för dig, oavsett om du behöver tips kring hur du skall inreda ditt hem eller om du behöver hjälp med att lägga en order. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Våra inredningsexperter finns tillgängliga via telefon och e-post alla årets dagar. Vi svarar vanligtvis på e-post inom 24 timmar.


Frågor & Svar

FÅ SVAR SNABBT?

Vi har sammanställt våra vanligaste frågor på en sida för att du snabbt ska kunna få ett svar. Klicka in och läs innan du kontaktar oss, chansen är stor att din fråga finns besvarad.

(BUTTON)


(FORM HERE)


MATCHA PRISET

Hittar du samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi inte bara priset utan ger dig ett bättre pris. Läs om hur du använder dig av den.

(BUTTON)


Endast original

ALLTID ÄKTA VAROR

Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av fler än 180 världsledande varumärken. Vi säljer alltid äkta varor. Om du är tveksam kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

(BUTTON)


Sociala Medier

GET SOCIAL

Följ oss på våra sociala kanaler för att få dagliga uppdateringar med inspiration, nyheter och viktig information. Gå in på vår instagram, gilla oss på facebook och följ vår myNewsdesk så missar du inget.

(BUTTON)


Villkor

VAD ÄR DET SOM GÄLLER?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar. Läs därför våra villkor ordentligt innan du gör ett köp. När du lägger en beställning på Nordiska Galleriet godkänner du våra köpvillkor. Notera att olika villkor gäller beroende på om du handlar på vår hemsida, i butik eller som företag.