Integrerade köksmaskiner - Handla online | Nordiska Galleriet

Integrerade köksmaskiner

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Espressomaskin S200 - Metallic Espressomaskin S200 - Metallic
54 600 kr
Lagervara
Espressomaskin S200 - Silver Espressomaskin S200 - Silver
54 600 kr

Integrerade köksmaskiner

Med integrerade köksmaskiner skapar du en enhetlig och elegant köksinteriör. På Nordiska Galleriet hittar du integrerade köksmaskiner som till exempel espressomaskiner från kända varumärken.

ELEGANT INTERIÖR MED INTEGRERADE LÖSNINGAR

Integrerade lösningar har blivit populärt när man ska inreda och välja vitvaror och köksmaskiner till sitt kök. En integrerad, eller inbyggd, lösning innebär att vitvarorna eller maskinerna har byggts in i köket på ett sätt som gör att de smälter in mer i inredning och ger ett mer enhetligt intryck. Ett integrerat kylskåp eller en integrerad diskmaskin har till exempel samma front som resten av köket till skillnad från en fristående kyl eller diskmaskin. Det finns bland annat integrerade vitvaror som diskmaskiner, köksfläktar, kylskåp och frysar, mikrovågsugnar, spishällar, ugnar samt vinkylar. Integrerade vitvaror har flera fördelar. De spar utrymme och ger en större flexibilitet eftersom de kan anpassas och delas upp. De gör också att du lättare kan skapa ditt eget kök med din egen prägel precis så som du vill ha det. Flera köksmaskiner går också att välja som integrerade lösningar.

INTEGRERADE KÖKSMASKINER I HÖG KVALITET

I vårt sortiment hittar du integrerade köksmaskiner från exklusiva varumärken. Du kan till exempel välja att inreda ditt kök med en integrerad espressomaskin från det tyska varumärket Gaggenau. Espressomaskinen från Gaggenau kombinerar stilren design med moderna funktioner. Med personliga inställningar kan du till exempel alltid få till din perfekta kopp kaffe. Du kan skapa och spara inställningar för upp till åtta olika drycker. Du kan välja mellan åtta olika kaffestyrkor från väldigt mild till extra stark. Espressomaskinen är helautomatisk och håller reda på mängden bönor och mjölk. Den är enkel att använda samtidigt som den ger dig en utsökt kopp kaffe, espresso, en kopp te eller annan mjölkbaserad dryck. Gaggenaus espressomaskin finns i färgerna antracit, silver och metallic. Komplettera gärna espressomaskinen med Gaggenaus integrerade vitvaror för en mer elegant, enhetlig köksinredning.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.