Vinkylar - Handla vinkyl online | Nordiska Galleriet

Vinkylar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Vinkyl S200 177,2 x 56 cm Vinkyl S200 177,2 x 56 cm
81 900 kr
Vinkyl S200 82 x 60 cm Vinkyl S200 82 x 60 cm
55 200 kr
Vinkyl S200 122 x 56 cm Vinkyl S200 122 x 56 cm
69 600 kr

Vinkylar

En vinkyl håller din dryck perfekt tempererad samtidigt som den blir en elegant inredningsdetalj i ditt kök. På Nordiska Galleriet hittar du stilrena vinkylar i högsta kvalitet.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ VID KÖP AV VINKYL?

En bra vinkyl gör att du kan förvara viner och alltid vara redo att servera dem i rätt temperatur för bästa smakupplevelse. När du lagrar vin finns det flera saker att tänka på. Vinet ska inte utsättas för starkt ljus då det påskyndar mognadsprocessen. En vinkyl bör därför vara utrustad med en täckande dörr eller en UV-skyddad glasdörr. Vinet ska heller inte utsättas för rörelse då vibrationer är skadliga för vinet. Också luft och lukt spelar roll. En bra vinkyl ska därför ha ett kolfilter som motverkar lukter eller en effektiv luftcirkulation. Att fuktigheten är viktig beror på att korken inte får torka ut och släppa in luft då det påverkar vinet.

VILKEN TEMPERATUR SKA MAN HA I EN VINKYL?

Temperaturen är viktig när det gäller vin. Ett vin bör lagras i en viss temperatur, cirka 12 grader för alla viner, och serveras i en annan temperatur. De flesta vita viner, mousserande viner och dessertviner gör sig bäst i en temperatur på 8-10 grader. Röda viner föredrar många att dricka när det är 16-18 grader. Om du vill kyla både rött och vitt vin i samma vinkyl behöver du en vinkyl med minst två temperaturzoner. Om du vill lagra ditt vin i samma vinkyl behöver du en vinkyl med minst tre temperaturzoner.

FRISTÅENDE ELLER INTEGRERAD VINKYL?

Du kan välja mellan en fristående och en inbyggd, eller integrerad, vinkyl. Om du köper en fristående vinkyl är det viktigt att tänka på att den måste ha några centimeters luftrum runtomkring så att varmluften från kylen kan cirkulera. Om du vill ha en inbyggd vinkyl finns det vinkylar med andra typer av luftutblås. Det finns stora och små vinkylar. En liten vinkyl är elegant och praktisk om du inte har så mycket plats. En vinkyl i större storlek kan passa hemma hos vinentusiasten som tycker om att lagra många viner.

VINKYLAR SOM KOMBINERAR FUNKTION MED DESIGN

Hos oss hittar du vinkylar i högsta kvalitet från det tyska varumärket Gaggenau. Vinkylen har två klimatzoner för att förvara vin, champagne och annan dryck i rätt temperatur för godaste smak. Vinkylen finns i olika storlekar med plats för olika många flaskor så att du kan hitta en som passar in hos dig. Flaskorna placeras på hyllor tillverkade i trä och aluminium. Vinkylen har dimbar LED-belysning och aktiva kolfilter som gör att vinets arom och smak inte påverkas. Med stilren design blir vinkylen en elegant inredningsdetalj i varje hem.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.