Köksfläktar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (2)
Filtrera
Vägghängande fläkt S200
29 700 kr
Lutande väggfläkt S200 Lutande väggfläkt S200
30 300 kr

Köksfläktar

En bra köksfläkt bidrar till en enkel och mer behaglig matlagning. Med elegant design blir den också en tongivande komponent i din köksinredning. På Nordiska Galleriet hittar du köksfläktar i hög kvalitet från kända varumärken.

VILKEN KÖKSFLÄKT SKA MAN VÄLJA?

Det kan vara svårt att veta vilken typ av köksfläkt man ska ha i sitt hem. När du ska köpa en köksfläkt finns det en rad olika val att välja mellan. Vilken typ av köksfläkt du ska köpa beror främst på vilken ventilation du har i din bostad. Det kan vara stor skillnad på din ventilation om du bor i en villa eller om du bor i en lägenhet. Vill du ha en frihängande köksfläkt, en vägghängd köksfläkt eller en integrerad köksfläkt? Du måste också välja om du ska ha en köksfläkt med en extern eller en intern motor.

Det finns olika typer av köksfläktar. En kolfilterfläkt är ett modernt och bra val om du bor i en villa där det inte finns någon frånluftskanal att ansluta din fläkt till. En kolfilterfläkt filtrerar och cirkulerar luften i köket. En utsugsfläkt eller en frånluftsfläkt kopplas i sin tur till en frånluftskanal vilken suger ut luften ur huset. Du kan också välja en kombinationsfläkt som är en variant av utsugsfläkten där luften renas ledas ut via det centrala ventilationssystemet.

FRIHÄNGD, VÄGGHÄNGD ELLER INTEGRERAD DESIGN

Vilken design ska din fläkt ha? Du kan välja att ha en frihängd köksfläkt som ger ett modernt och elegant intryck. Det finns också vägghängda köksfläktar som monteras på väggen samt underhängda köksfläktar som hänger under ett skåp. Du kan också välja en skåpsintegrerad eller en takintegrerad köksfläkt som smälter in i inredningen.

KÖKSFLÄKTAR I HÖG KVALITET FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du bland annat köksfläktar från det tyska varumärket Gaggenau. Köksfläktarna kombinerar högsta kvalitet med elegant design. De är effektiva samtidigt som de blir en stilfull detalj i ditt kök. Komplettera gärna köksfläkten med andra vitvaror från Gaggenau för en enhetlig och elegant köksinteriör.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.