Mikrovågsugnar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Mikrovågsugn S200 - Antracit Mikrovågsugn S200 - Antracit
Fler varianter
19 900 kr
Mikrovågsugn S200 - Silver Mikrovågsugn S200 - Silver
Fler varianter
19 900 kr
Mikrovågsugn S200 - Metallic Mikrovågsugn S200 - Metallic
Fler varianter
19 900 kr

Mikrovågsugnar

En mikrovågsugn är praktisk att ha i köket och gör tillagningen av mat snabbare och enklare. Med stilfull design blir den även en elegant komponent i köksinredningen. Här hittar du mikrovågsugnar i hög kvalitet från omtyckta varumärken.

VILKEN MIKROVÅGSUGN SKA MAN HA?

Det kan vara svårt att veta vilka vitvaror man vill ha och vad som passar en bäst. En mikrovågsugn är en praktisk hjälpreda att ha i varje kök. En mikrovågsugn kan du använda för att tillaga lättare mat, tina fryst mat eller värma upp mat som blivit kall. Vilken storlek man ska ha på en mikrovågsugn beror på. En liten mikrovågsugn med kapacitet för cirka 20 liter är ett passande val för ett mindre hushåll eller om du inte ofta tillagar mat i mikron. En stor mikrovågsugn kan vara bra för den större familjen som kanske använder mikrovågsugnen flera gånger om dagen. Vilken storlek du ska köpa beror också på var du ska placera den och om du har några andra mått att anpassa dig till.

OLIKA TYPER AV MIKROVÅGSUGNAR

Det finns olika typer av mikrovågsugnar med olika funktioner och finesser. Vilken som är den bästa mikrovågsugnen och vilken man bör köpa är svårt att säga då det beror på vem det är som använder den. Det finns klassiska mikrovågsugnar och mikrovågsugnar med mer avancerad teknologi med extra funktioner som till exempel grillfunktion och mikrovågsugnar med inbyggd fläkt. Du kan också välja att ha mikrovågsugnen inbyggd eller ha en kombiugn eller en ugn med inbyggd mikrovågsugn.

MIKROVÅGSUGNAR I HÖG KVALITET

I vårt sortiment hittar du bra mikrovågsugnar från det tyska varumärket Gaggenau. Mikrovågsugnen från Gaggenau är praktisk med smarta funktioner och en stilren design. Den har automatisk dörröppning med gångjärn som sitter på antingen höger eller vänster sida. Detta gör det möjligt att anpassa mikrovågsugnen till ditt kök. Mikrovågsugnen finns i tre olika färger, antracit, metallic och silver.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.